Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در این آئین گفت: حادثه حمله به هواپیمای مسافری ایران توسط آمریکا نقطه عطفی در جنایات امریکاست.

علی درویش‌پور افزود: آمریکا و غرب همواره دم از حقوق بشر می‌زنند اما  یک هواپیمای مسافری که با نیت یک پرواز ایمن حرکت کرده بود را مورد اصابت موشک قرار دادند و به شهادت رساندن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ملت ایران همواره به دنبال صلح و رعایت حقوق متقابل و برقرار کردن ارتباط دوطرفه در سایه صلح است.

درویش‌پور خاطرنشان کرد: این استکبار جهانی و غرب به سرکردگی آمریکاست که همواره و هر روز در گوشه‌ای از دنیا جناتی جدید را به وجود می‌آورند.

حمله به هواپیمای مسافری روحیه متجاوز آمریکا را نشان می‌دهد

فرماندار قشم نیز در این آیین گفت: حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافری ایران نشان از روحیه  تجاوزگرایانه آمریکا دارد که هنوز هم در دیگر نقاط جهان می‌توان مشاهده کرد.

علیرضا نصری افزود: آمریکا نه تنها قاتل ۲۹۰ شهید ایرباس مسافربری است بلکه مسوول و عامل اصلی  قتل بیش از ۲۲۰ هزار شهید ماست.

وی ادامه داد: هدف قرار دادن هواپیمای مسافری از این حکایت می‌کند که ساختار مدیریت جهانی از مشکلات ومختلفی رنج می برد.

فرماندار قشم خاطرنشان کرد: شهادت شهدای ایرباس همچون شهدای دیگر هزینه‌ای است که ملت ایران برای حفظ استقلال و عزت ملی خود پرداخته است تا این انقلاب سرسبز تر و شاداب تر بماند.

وی افزود: این جنایت آمریکا گواهی روشن بر دروغ بودن ادعای دموکراسی آنهاست.

نصری ادامه داد: هرساله محل شهادت ۲۹۰ مسافر ایرباس را گلباران می‌کنیم تا پیام دروغین بودن ادعای دموکراسی و حقوق بشر آمریکایی را به جهان مخابره شود تا در کوران اتفاقات مختلف از یادها نرود.

شرکت کنندگان در این آئین با سر دادن شعارهایی نظیر «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام کردند.

ساعت ۱۰ صبح روز ۱۲ تیر ۱۳۶۷ هواپیمای ایرباس به شماره پرواز ۶۵۵ از فرودگاه بندرعباس به مقصد دبی به پرواز درآمد؛ هنوز ۱۰ دقیقه از پرواز این هواپیما نگذشته بود که در ارتفاع ۱۲ هزار پایی نزدیک تنگه هرمز و لارک بر فراز آب‌های نیلگون خلیج فارس مورد حمله ناو وینسنس آمریکا قرار گرفت و مسافران آن به شهادت رسیدند.

در این پرواز ناتمام تمامی سرنشینان هواپیما اعم از مرد، زن و کودک جان باختند. در میان سرنشینان هواپیما، ۶۶ کودک زیر ۱۳ سال، ۵۳ زن و ۴۶ تبعه خارجی نیز بودند که جان خود را از دست دادند.

دولت آمریکا تا کنون مسؤولیت این جنایت ضد بشری خود را نپذیرفته اما به فرمانده این ناو جنگی مدال شجاعت اهدا کرده است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان در خلیج فارس گسترده شده است.

برچسب‌ها سازمان منطقه آزاد علیرضا نصری سازمان منطقه آزاد قشم ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد علیرضا نصری سازمان منطقه آزاد قشم سازمان منطقه آزاد علیرضا نصری سازمان منطقه آزاد قشم ایالات متحده آمریکا هواپیمای مسافری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۲۳۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از، لبنان ۲۴، سنتکام از توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه به علت شرایط بد آب و هوایی خبر داد.

سنتکام اعلام کرد که شدت وزش باد و ارتفاع امواج دریا شرایط ناامنی را برای نظامیانی که مشغول ساخت اسکله هستند، ایجاد کرده است.

گفتنی است که آمریکا به دنبال ساخت اسکله شناور در سواحل غزه است. این طرح شامل دو جزء اصلی است که باید به هم وصل شوند - یک اسکله شناور بزرگ که از قطعات فولادی تشکیل شده و یک گذرگاه و اسکله دو طرفه ۵۴۸ متری.

این گذرگاه از اتصال قطعات فولادی ۱۲ متری تشکیل شده است که تا ساحل ادامه دارد.

کشتی‌های باری تدارکات را به آب‌های غزه می‌رسانند و کمک‌ها سپس بر روی تعدادی قایق و کشتی‌های کوچک‌تر - معروف به کشتی‌های پشتیبانی لجستیکی - بارگیری و به اسکله برده می‌شود. از آنجا به بعد، وسایل نقلیه زمینی امکانات را به داخل غزه خواهند برد.

این مسیر فلزی در دریا وصل و سپس به سمت ساحل هدایت می‌شود و نیروهای آمریکایی مجبور نیستند پا به ساحل غزه بگذارند.

کد خبر 6095946

دیگر خبرها

  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز
  • هفتمین سفر فضایی «ویرجین گلکتیک» ماه آینده انجام می‌شود
  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • آوازخوانی صادق بوقی در هواپیمای تهران به استانبول!
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد